ABC-Groep

Uw informatie die je op het internet aanbied zelf beheren. Dat biedt ons content management system.

Wat is een content management systeem?

Een content management systeem is een software toepassing die uw medewerkers binnen uw organisatie de mogelijkheid biedt informatie op het internet te publiceren in een vaste layout. Onze expertise heeft ons de nodige knowhow gegeven om samen met u aan de slag te gaan. U bepaalt wie welke rechten krijgt om data te publiceren, welke vaste gegevens er moeten verschijnen op eender welk moment en in welke layout dit moet moet worden vertoond.

Umbraco: open source content management systeem!

Umbraco is een open source content management systeem voor het publiceren en beheren van kleine tot middelgrote websites. Umbraco is volledig gebaseerd op .NET-technologie van Microsoft.

Umbraco onderscheidt zich door flexibiliteit én de gebruiksvriendelijkheid. Rechten worden toegekend aan personen die content/data mogen publiceren of aanpassingen mogen doen. Met meer dan 350.000 installaties wereldwijd is het daarmee een van de meest gebruikte .NET content management systemen.

ABC-Groep heeft inmiddels mooie referenties van klanten die via Umbraco websites hebben gebouwd en zo data verspreiden (webshops, content, filmpjes, blogposts, e.a...).


Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. Meer informatie