Ondersteuning bij IT problemen

Kan men deze dagen nog functioneren wanneer bedrijfsgegevens niet beschikbaar zijn? Hoe reageren klanten en medewerkers als data onbeschikbaar is? Is er meer behoefte aan zekerheid binnen de ICT infrastructuur ? Wenst u snel en efficiënt geholpen te worden bij problemen ?

Impact Downtime

Ongeacht de grootte van uw bedrijf, weet u dat er vele factoren zijn die mee succes bepalen van uw organisatie. Er zijn veel domeinen die ongelooflijk duur worden als je ze niet in de gaten houdt. Een van deze gebieden is downtime. Afhankelijk van de branche waarin u zich bevindt, kunnen de volledige downtime kosten honderden, zo niet duizenden Euro per uur bedragen. Maar downtime heeft niet alleen invloed op de omzet, men moet ook rekening houden met herstelkosten, negatieve impact op productiviteit, medewerkers en vertrouwen van klanten.

Risico beheer

Wij analyseren de risico's binnen uw infrastructuur en documenteren deze voor u in een overzichtelijk rapport.

Aan de hand van de resultaten in de risico analyse worden deze met u besproken door onze infrastructuur specialisten. Samen met hen wordt er gekeken naar welke problemen er aandacht behoeven.

Na de bespreking wordt er beslist welke domeinen er aangepakt worden en kunnen deze in een project worden uitgevoerd.

Beheer infrastructuur

Heeft u behoefte aan een systeembeheerder op afroep of die op vaste tijden voor u beschikbaar is ? Wij

Meer informatie over onze diensten?

Neem contact op