ABC-Groep

Junior IT consultants tegen zeer gunstige voorwaarden op uw IT project. Try&Hire formule als hulp.

Junior IT consultants tegen zeer gunstige voorwaarden op uw IT project.

Wanneer u beroep doet als opdrachtgever op een externe IT consultant is dat meestal voor een tijdelijk, zeer specifiek project. Daarom krijgen we zelden de vraag om een externe IT consultant vast aan te werven. Toch zijn opdrachtgevers vaak op zoek naar vaste IT krachten. 

IT Consultancy kan dan een ideale manier zijn om de potentiële medewerker “op proef” in te huren. Veel  IT consultancy firma’s werken met young potentials voor dergelijke “try & hire” formules.

 Try&Hire formule als hulp.

Junior IT profielen worden in deze formule tegen zeer gunstige voorwaarden (of zelfs gratis) aan een  IT project toegewezen. Na een afgesproken proefperiode heeft zowel de opdrachtgever als de IT consultant de keuze: gaat hij/zij vast in dienst bij de opdrachtgever of blijft hij verder werken als IT consultant op verschillende IT projecten? Het belang van field management, een goede opvolging door het IT consultancy bedrijf en een duidelijke communicatie met de opdrachtgever is ook hier weer zeer belangrijk.


Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. Meer informatie