ABC-Groep

Feedback bevordert de samenwerking, wat een beter IT project oplevert.

Feedback bevordert de samenwerking, wat een beter IT project oplevert.

Als we één factor voor klanttevredenheid en geslaagde IT projecten moeten opnoemen, kunnen we op basis van onze 20 jaar ervaring zonder enige twijfel “overleg” antwoorden.

Zowel de voortgang van uw IT project als de er aan toegewezen IT consultant(s) moeten permanent geëvalueerd worden. Zo bent u steeds op de hoogte van de vorderingen en kan er onmiddellijk bijgestuurd worden indien nodig. Daarom zijn overlegmomenten heilig in onze visie!

We vinden het erg belangrijk om het “feedback model” te behouden. Helaas komt dit meer en meer onder druk te staan wanneer er gewerkt wordt met tussenpartijen. Want deze tussenpartijen verbieden ons vaak rechtstreeks contact met de eindklant, u dus. We kunnen dit enkel betreuren. Want het gebrek aan rechtstreekse feedback en overleg, komt noch het IT project noch de opvolging of carrière van de IT consultant ten goede.


Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. Meer informatie