Gefeliciteerd met je behaalde certificaat!

Onze schoolverlaters hebben de afgelopen maanden niet stilgezeten. Nadat er ervaring werd opgedaan op verschillende Java projecten, vond Mario het belangrijk om te bewijzen dat hij gedurende zijn eerste jaar in het beroepsleven iets had bijgeleerd.
Het bewijs vond hij in de vorm van Oracle certificering. Nadat de keuze was gevallen op het "Oracle Certified Associate, Java SE8 Programmer"  certificaat, overlegde hij met zijn coach om nog extra studiemateriaal aan te schaffen. Enkele weken later wilde hij een examen inplannen, maar COVID-19 strooide helaas roet in het eten.
Uiteindelijk gingen de examencentra weer open en behaalde hij in juli 2020 met trots zijn eerste certificaat van zijn carrière.
Een dikke proficiat met deze knappe prestatie! 

 

Sebastian: "Op weg naar mijn eerste certificaat"

Sebastian is momenteel ook aan het studeren voor zijn  “Oracle Certified Associate Java SE 8 Programmer” certificaat. Daar zijn opleiding meer gefocust was op de algemene principes van programmeren, richt dit certificaat zich meer op de eigenheden van Java. "Weten hoe Java achterliggend werkt is niet alleen buitengewoon interessant, maar het stelt me ook in staat om performantere en betere code af te leveren" zegt Sebastian.

Wij wensen Sebastian nog heel veel succes. Yes you can!!