Welkom Zomer!

Gisteren hadden we bij ABC-Groep weer het genoegen om een leuke virtuele kookworkshop bij te wonen van Sanne Mouha.

De zon lijkt maar niet te willen doorbreken, dus haalden we de zomer in huis!

Als aperitief zijn we gestart met een Cucumber Aqua Fresca
Komkommer, Limoen, witte limonade , rietsuiker en ijs. De sfeer was gezet. ­čśŐ

Op het menu stond een Mexicaanse dish met zoete aardappel wedges.

De Mexicaanse keuken wordt gekenmerkt door tomaat, paprika en maïs. Dit brachten we op smaak met peper, zout, look en komijn. Op 30 minuten tijd hadden we een beetje Mexico in huis.

Mexicaanse groenten, gecombineerd met zoete aardappel uit de oven.
Hoofdingredi├źnten: zoete aardappel, rode bonen, groenten en yoghurt/zure room

Vegetarisch
Glutenvrij
Lactose arm was mogelijk met sojayoghurt of lactose arme yoghurt.

Resultaat:

Een zeer luchtige, gezonde maaltijd met een Mexicaans gevoel.

Meer van dat ? Bekijk de instagram pagina van Cookies and Carrots voor meer van Sanne haar leuke en lekkere gerechten.