Anti-virus oplossing

Anti-virus is een belangrijke bescherming voor uw infrastructuur. Niet alleen virussen maar ook malware en ransomware kunnen bedrijven vele duizenden euro's aan schade kosten. De juiste software beschermt u tegen deze malafide software.

Gevaren

Virussen worden getriggerd door bijvoorbeeld een bepaalde datum en tijd of het openen van een bepaald programma. Als een virus getriggerd is zal het zichzelf proberen te kopiëren en te verspreiden en bestanden en programma's te infecteren.

Malware is een groepsnaam voor diverse soorten malafide software: adware, spyware, worms en Trojans. Deze programma's misbruiken uw infrastructuur voor diverse doeleinden en brengen ook uw privacy in gevaar.

Ransomware kaapt uw gehele of delen van uw infrastructuur met als doel een bedrijf losgeld te laten betalen om terug tot hun data te kunnen beschikken.

Oplossing

De ABC-groep biedt tal van oplossingen om malafide software te weren van servers en werkstations. Wij kunnen met de diverse keuzes in software doornemen en implementeren op de infrastructuur.

customer quote

Bedrijfsnoden

Meer informatie over onze anti-virus oplossingen?

Neem contact op