Document Essentials binnen je onderneming

Een vliegende start ... in 1 tot max. 2 dagen zetten we samen de eerste stappen in Office 365 naar een efficiënt en onmiddellijk bruikbare oplossing om je documenten en bestanden in de cloud te beheren.

Online beschikbaar in de cloud

Je documenten en bestanden worden beveiligd en centraal beheerd in gedeelde werkruimtes. Elke werknemer beschikt eveneens over een persoonlijke werkruimte. Uiteraard is alle info altijd en overal beschikbaar, zelfs als je offline bent.

Documentstructuren

We bepalen samen in welke structuur de verschillende soorten documenten en sjablonen ingedeeld moeten worden. We zetten samen de metadata op die bijgehouden moet worden.

Versiebeheer

We bepalen welke vereisten er zijn voor versiebeheer. Moet er een versiehistoriek beschikbaar zijn of niet? Minor of major versies? Check-in check-out? Wie mag de conceptversie zien? Al deze functionaliteiten werken we samen uit in de Document Essentials oplossing.

Rechtenbeheer

Het is een ideaal moment om bij de implementatie van de Document Essentials oplossing het beheer van de rechten onder de loep te nemen. We adviseren hoe dit best aangepakt wordt zodat het rechtenbeheer eenvoudig en onderhoudbaar is.

Klanten vertellen

Meer info over Document Essentials?

ja graag