Beheer de administratie van uw kwaliteitsafdeling met onze QMS-oplossing

Onze QMS-oplossing ondersteunt de administratieve processen van een kwaliteitsafdeling. Het beheren en verwerken van documenten, het administratief ondersteunen van audits, de opleidingen van medewerkers automatisch beheren en structureren, ... Dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat onze QMS-oplossing kan betekenen.

Document Management - DMS

De volledige levenscyclus van uw kwaliteitsdocumenten beheren kan dankzij onze DMS-module. Documentsjablonen, types van documenten, versies, goedkeuringen, geldigheidscontrole, etc... kunnen centraal en gecontroleerd beheerd worden.

Audit & CAPA Management - AMS

De administratie voor uw audits wordt heel wat overzichtelijker en gestructureerder met de AMS-module. Leveranciers- of procedure-audits, CAPA follow-up, escalaties, actielijsten, etc... kunnen beheerd worden met onze AMS-module.

Learning Management - LMS

De module Opleidingsbeheer is een krachtige tool voor het beheren van alle administratie aangaande de opleidingstrajecten van werknemers. Diverse trainingstypes met automatische follow-up, analyses en opleidingstrajecten per werknemer, etc... kunnen beheerd worden met onze LMS-module.

Bedrijfsnoden

Meer info over onze QMS-oplossing?

Neem contact op