Odoo oplossingen

De ERP, CRM en e-commerce modules van Odoo zorgen voor tal van oplossingen voor je financieel, logistiek, productie en supply chain processen. E-commerce en webshops behoren tot de standaard producten van Odoo.

ERP

Een ERP omgeving implementeren is meer dan enkel technologie, het is het realiseren van vernieuwing in je organisatie. je business processen in kaart brengen om de juiste vertaling te kunnen maken naar ERP software is een eerste stap in het implementatieproces. De DynApps consultants helpen je in het ontwikkelen van jeICT, bedrijfsvoering en verandertrajecten. Ze combineren een doorgedreven proceskennis met uitstekende Odoo ervaring. Dankzij de modulariteit van Odoo en de professionele project aanpak van DynApps, is een ERP implementatie niet langer een onbeheersbaar en onoverzichtelijke verandering binnen je organisatie.

Een alles-in-één E-commerce oplossing

E-commerce is niet enkel een aantrekkelijke webshop lanceren maar vooral een performant backoffice systeem voorzien als fundament van de webshop. De volledige logistieke afhandeling van bestelling op de webshop, de levering bij de klant en de financiële afhandeling zijn uitermate belangrijk om een succesvolle online business uit te bouwen. Enerzijds heeft DynApps sterke consultants die meester zijn in het ontwerpen en creëren van succesvolle webshops en anderzijds ERP consultants die de logistieke- en financiële processen als geen ander kennen. Hierdoor is DynApps je ideale partner om van je webshop een succesverhaal te maken.

Meten is weten

Dankzij de DynApps business intelligence consultants zijn wij in staat om "data" om te zetten in "informatie" en dit in allerlei vormen. Bedrijven hebben diverse databases waar dagelijks bundels data in terecht komen en dit over alle aspecten binnen je bedrijf. Deze data omzetten naar beslissings- en stuurinformatie is van cruciaal belang om iedere dag opnieuw de juiste richting te blijven behouden in uw bedrijf. DynApps heeft hiervoor de juiste mensen ter beschikking die samen met jouw de nodige KPI's en rapporten kunnen ontwerpen en bouwen. Op die manier geven ze je de sleutel om je bedrijf nog effectiever, beheersbaar en controleerbaar te maken.

Zekerheid met Service Level Agreement

Bedrijfskritische applicaties zoals een E-commerce of een ERP systeem moeten maximaal beschikbaar en betrouwbaar zijn. Om dit te waarborgen maakt DynApps enerzijds gebruik van een veilig en schaalbaar hostingplatform en anderzijds beschikt DynApps over een uitgebreid team van support medewerkers die dagelijks tot je beschikking staan. Onze gecertificeerde support consultants zijn door hun grondige proceskennis in staat om je als eindgebruiker bij te staan in alle Odoo processen, ongeacht in welke versie je werkt.

Bedrijfsnoden

Meer info over onze Odoo oplossingen?

Ja graag