ABC-Groep

Combining ICT Expertise

Onze missie

ABC-Groep is een alles-in-één ICT partner waar we met een team van gepassioneerde en professionele medewerkers bouwen aan de digitale toekomst van onze klanten.

 

Onze waarden

 

Groei

We zijn er sterk van overtuigd dat wij groeien wanneer onze mensen groeien. De ABCmedewerker wil zowel op persoonlijk als op professioneel vlak steeds meer bereiken en streeft ernaar een betere versie van zichzelf te worden. Dankzij persoonlijke coaching blijft de medewerker zichzelf uitdagen en zijn of haar competenties verder ontwikkelen. Onze klanten profiteren mee van het resultaat: kwalitatief opgeleverde projecten gerealiseerd door gepassioneerde medewerkers.

Vertrouwen

Wij willen een eerlijke en transparante partner zijn voor zowel medewerker als klant. Door in te zetten op vertrouwen en open communicatie werken we allemaal aan hetzelfde doel: een lange termijn partnership met elkaar

Betrokkenheid

Als werkgever vinden we het ontzettend belangrijk om een platform te bieden waar mensen kunnen samenkomen. Vanuit verschillende interesses worden er heel wat activiteiten georganiseerd. Ben je sportief ingesteld? Of kies je ervoor om enkel naar de maandelijkse cinema te komen? Hou je het toch liever professioneel en kom je liever naar technische workshops? Onze missie is pas geslaagd als mensen trots zijn bij ABC-Groep te werken en échte ambassadeurs van het bedrijf worden!

 

 

Onze visie

 

Als ICT dienstenleverancier is het meer dan ooit belangrijk om in te zetten op innovatie en expertise. Onze mensen komen daarom op de eerste plaats: zij vormen telkens een community rond bepaalde technologieën. Vertrekkende vanuit onze drie kernwaarden "groei", "vertrouwen" en "betrokkenheid" wil ABC-Groep hun mensen zoveel mogelijk ondersteunen om het beste in zichzelf boven te halen. Als échte ABC-Groep ambassadeur werken ze aan uiteenlopende ICT uitdagingen van onze klanten. ABC-Groep heeft zo de ambitie de meest kwalitatieve en complete ICT dienstverlener in Vlaanderen te worden.

Microsoft .Net en mobiele applicaties.

Ontwikkeling van maatwerk applicaties voor mobiel, online of lokaal met behulp van o.a. Microsoft .Net en Xamarin.

Office 365 en SharePoint consultancy

Helpt bedrijven bij Microsoft Office 365 en SharePoint implementaties.

Microsoft & Linux infrastructuur, Java developers, Oracle & SQL Databases.

Ruim aanbod van infrastructuur professionals die ingezet kunnen worden op basis van detachering, projecten of afroep.

Ons Team

Wij staan voor u klaar met een gemotiveerd team van medewerkers

Onze expertises

Doelbewust hebben we gekozen voor de volgende expertises.

Microsoft .Net Technology
Microsoft Office 365 en SharePoint
IT-Infrastructure en cloud oplossingen
Java en Oracle
Managed Services

Combining ICT Expertise

Bekijk onze bedrijfsfilm

Offerte of informatie aanvragen ?

ja graag