Felix Groep implementeert een digitale showroom

Felix Groep integreert verschillende diensten en biedt ze aan de klanten aan via een digitale showroom.

Klant

Felix Groep

Bijzonderheden

Voor de garages van Felix groep, een grote verdeler voor Citroën, Peugeot en Kia in regio Antwerpen, werd een nieuwe applicatie ontwikkeld met tal van integraties. Felix  had nood aan een integratie met facebook, Google, Fastback (tweedehandssysteem), VDAB, … . 

Felix had reeds een uitgebreide database met tweedehandswagens ter beschikking voor intern gebruik. Echter moest het mogelijk zijn voor bezoekers van de website om al deze tweedehandswagens rechtstreeks op de website te bekijken. Hiervoor werd een rechtstreekse integratie geschreven. 

Eveneens werd er een integratie geschreven voor de websites van VDAB. Felix publiceert alle vacatures op VDAB om zo veel mogelijk potentiele kandidaten te bereiken. Aangezien ze niet telkens manueel alle vacatures op de website en op de website van VDAB willen beheren werd er voor een integratie gekozen. Nu kan Felix rechtstreeks in het CMS van de website vacatures aanmaken en aanpassen en zullen deze wijzigingen automatisch doorgestuurd worden naar VDAB om er zo voor te zorgen dat deze steeds up-to-date zijn. 

De webapplicatie is tegelijkertijd volledig aanwezig als mobiele applicatie.  Alle functionaliteiten kunnen op een mobiel toestel en GSM gebruikt worden.  Zo kan bvb een klant een testrit reserveren of een tweedehandsauto bekijken en een service afspraak maken.

 

Website

https://groep.felix.be