Cloud oplossingen

Hardware aanschaffen brengt altijd een zeker risico met zich mee. Werken in de cloud is een opportuniteit voor een bedrijf. Alle bestanden, e-mails, back-ups en applicaties zijn overal ter wereld beschikbaar via betrouwbare en veilige cloud-oplossingen. Met performante, schaalbare IT-infrastructuur in de cloud en gespecialiseerde en proactieve managed services zijn tevens de IT-kosten voorspelbaar. De cloud biedt gestandaardiseerde diensten, waardoor er automatisch minder af te rekenen valt met operationele problemen zoals het uitvallen van hardware.

Continuïteit

De cloud biedt gestandaardiseerde diensten, waardoor je automatisch minder af te rekenen krijgt met operationele problemen zoals het uitvallen van een server.

Voorspelbare kosten

Bij een cloud service zijn de IT kosten per maand te voorspellen. Niet langer zijn grote investeringen in de infrastructuur nodig. Daarnaast kan een cloud oplossing leiden tot een drastische vermindering van de onderhoudskosten.

Beschikbaarheid

Een duidelijk argument pro cloud computing zijn de praktische voordelen voor de eindgebruiker. Dankzij cloud computing kan je inloggen waar en wanneer jij dat wil, en met het toestel dat jij verkiest.

Schaalbaarheid

Een van de interessantste voordelen van een cloudoplossing is de mogelijkheid om snel te schalen. U betaalt enkel voor wat u gebruikt. Stijgen uw IT-noden onverwacht of tijdelijk, dan kunt u eenvoudig extra cloudruimte huren. Een aanpassing in het aantal gebruikers kan maandelijks worden verwerkt in uw overeenkomst.

De juiste mix

Een hybride cloud oplossing geeft u de mogelijkheid om te beslissen welke applicaties en diensten in de public cloud mogen blijven en welke privé moeten zijn.

Bedrijfsnoden

Meer willen weten over de Cloud?

Neem contact op.