Cloud oplossingen

Werken in de cloud is een opportuniteit voor een bedrijf. Alle bestanden, e-mails, back-ups en applicaties zijn overal ter wereld beschikbaar via betrouwbare en veilige cloud-oplossingen. Met performante, schaalbare IT-infrastructuur in de cloud en gespecialiseerde en proactieve managed services zijn tevens de IT-kosten voorspelbaar. De cloud biedt gestandaardiseerde diensten, waardoor er automatisch minder af te rekenen valt met operationele problemen.

Continuïteit

De cloud biedt gestandaardiseerde diensten, waardoor je automatisch minder af te rekenen krijgt met operationele problemen.

Voorspelbare kosten

Bij een cloud service zijn de IT kosten per maand te voorspellen. Niet langer zijn grote investeringen in de infrastructuur nodig.

Beschikbaarheid

Een duidelijk argument pro cloud computing zijn de praktische voordelen voor de eindgebruiker. Dankzij cloud computing kan je inloggen waar en wanneer jij dat wil, en met het toestel dat jij verkiest.

Schaalbaar

Een van de interessantste voordelen van een cloudoplossing is de mogelijkheid om snel te schalen. U betaalt enkel voor wat u gebruikt. Stijgen uw IT-noden onverwacht of tijdelijk, dan kunt u eenvoudig extra cloudruimte huren.

De juiste mix

Is het niet gewenst om alles in de cloud te zetten. Een hybride aanpak kan wellicht de oplossing zijn.

Bedrijfsnoden

Meer willen weten over de Cloud?

Neem contact op.