ICT Expertise

Wij als ABC-Groep zijn een dienstverlenende sector die gespecialiseerd is in het verstrekken van advies en ondersteuning op het gebied van software en technogische infrastructuur. Vele bedrijven en organisaties maken vaak gebruik van IT consultants om te helpen bij verschillende aspecten van hun IT gerelateerde projecten.

Waarom consultancy

ICT-consultants zijn getraind en gecertificeerd in de juiste technologieën. Onze consultants hebben vaak een diepgaande kennis van de nieuwste trends, best practices en technologische oplossingen. Onze ABC consultants zijn een externe partij die onafhankelijk advies kunnen geven. Hierdoor kunnen ze objectieve beoordelingen en aanbevelingen doen.

Waarom consultancy

Flexibiliteit

ICT-consultants kunnen worden ingezet voor korte of lange termijn, afhankelijk van de behoeften.                      

Flexibiliteit

Expertisedomein

Het expertisedomein omvat een breed scala aan technologieën. Hier zijn enkele belangrijke technologieën die we aanbieden. Bij onze klanten hebben we expertise in het bouwen van complexe toepassingen in Microsoft .NET en Java. Ook een aantal Oracle en DBA profielen behoren tot onze groep medewerkers. Het infrastructuur team is bestaande uit System netwerk en security engineers.                                                  

Expertisedomein

Team Leasing

Een perfect team? Het inhuren van een IT-team kan een belangrijke stap zijn voor bedrijven. Indien een bedrijf nood heeft aan expertise kan een IT-team helpen bij ontwikkelen / beheren van die softwaretoepassingen. We brengen een Team aan boord met de volledige expertise. De klant beslist waar hij nood aan heeft, en wij ondersteunen hem volledig in dit proces. Het IT Team bestaat uit verschillende profielen, functioneel, technisch en project management. Team Leasing kan enkel slagen als we de behoefte van onze klant begrijpen.                                                                                                                                                                                             

Team Leasing

Regio

De ABC medewerkers/ consultants wonen geografisch mooi verspreid over de driehoek Antwerpen-Gent-Brussel. En zijn flexibel inzetbaar.

Regio

Gerelateerde oplossingen

Vragen over Outsourcing & Consultancy?
Contacteer Pascal.

Pascal Van Dessel