Bestandsbeheersysteem

SharePoint Online biedt een intuïtief bestandsbeheersysteem dat uw organisatie in staat stelt om documenten centraal op te slaan, te delen en te beheren. Met krachtige functies zoals versiebeheer, machtigingen en metadata kunnen teams efficiënt samenwerken, terwijl de veiligheid en integriteit van bestanden behouden blijven. Met toegang vanaf elk apparaat, ongeacht de locatie, verbetert SharePoint Online de productiviteit en zorgt het voor een naadloze en georganiseerde werkomgeving.

Overal beschikbaar, ook offline

Door uw documenten binnen Microsoft 365 te beheren zijn uw bestanden overal beschikbaar via een beveiligde verbinding. Het is mogelijk om bestanden automatisch te laten synchroniseren naar uw PC zodat deze vanuit Windows Verkenner beschikbaar zijn, zelfs wanneer er geen internetverbinding beschikbaar is.

Overal beschikbaar, ook offline

Integratiemogelijkheden

Eén van de vele voordelen van het Microsoft 365-platform is de integratie met de Microsoft Office-applicaties. Dit maakt het mogelijk voor verschillende gebruikers om gelijktijdig bestanden te bewerken. De integratie binnen Microsoft Teams zorgt zelfs voor nog meer mogelijkheden om gestructureerd en gestroomlijnd samen te werken.

Integratiemogelijkheden

Meer dan enkel opslag

Bestanden beheren binnen Microsoft 365 betekent meer dan enkel centrale opslag. Het is eenvoudig mogelijk om metadata toe te voegen aan bestanden, waardoor een gefilterde, gegroepeerde of gesorteerde lijst van bestanden opgevraagd kan worden, bestanden automatisch gegenereerd kunnen worden en automatische processen gebouwd kunnen worden om bestanden verder te verwerken.

Meer dan enkel opslag

Gerelateerde oplossingen

Relevante projecten

Vragen over Online bestandsbeheer?
Contacteer Sven.

Sven Deruyter