Over Borit

Borit NV ontstond in 2010 en is gevestigd in Geel. Het is de missie van Borit om bij te dragen aan de schone energie-economie door het ontwikkelen van een toonaangevende en efficiënte productie-infrastructuur van dunne metalen bipolaire plaatassemblages voor brandstofcellen en elektrolyse-apparaten. Voor de productie van deze zeer dunne (0,1 mm) metalen platen werd een uniek productieproces ontwikkeld. 

Over Borit

Gewenste oplossing

ABC-Groep en Borit NV blikken terug op een langlopende en succesvolle samenwerking. Borit NV schakelde initieel de ABC-Groep in om hun ERP traject uit te bouwen. Daarna werd de samenwerking verder uitgebreid. Mede door de snelle groei van Borit NV werd er steeds vaker samengezeten met de ABC-Groep om hun infrastructuur te schalen op de aankomende groei.
Borit NV werkte reeds samen met diverse divisies binnen de ABC-Groep en maakt optimaal gebruik van de diverse kennisgebieden die ABC-Groep te bieden heeft. Borit NV heeft onder andere een ERP oplossing (Dynapps), Sharepoint (Beyond-IT), Office365, Cloud Services en neemt Managed Services (Cereus) af bij de ABC-Groep.
Hiermee is Borit NV een gewaardeerde klant die haar vertrouwen stelt in de ABC-Groep betreffende het beheer van hun infrastructuur en bedrijfsvoering.

Resultaat

Geregeld wordt de situatie van de infrastructuur besproken en herbekeken. De wensen van Borit NV om optimaal gebruik te maken van de laatste technologieën zoals cloud-services en Office365, worden samen met de ABC-groep besproken, gepland en uitgevoerd.