Over Veeam

Veeam is een softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in gegevensbeheer en back-upoplossingen voor moderne IT-infrastructuren. Het bedrijf biedt een scala aan producten en diensten die gericht zijn op het beschermen en beheren van gegevens in virtuele, fysieke en cloudomgevingen.

Over Veeam

Veeam Backup & Replication

Veeam's belangrijkste product is Veeam Backup & Replication, een krachtige oplossing voor gegevensbescherming en herstel. Deze software stelt organisaties in staat om back-ups te maken van hun virtuele en fysieke servers, gegevens te repliceren naar andere locaties en snel gegevens te herstellen in het geval van gegevensverlies of systeemuitval.
Daarnaast biedt Veeam ook aanvullende producten en functies, zoals Veeam ONE voor realtime monitoring en rapportage van de IT-infrastructuur, Veeam Backup for Microsoft Office 365 voor het beschermen van cloudgebaseerde Office 365-gegevens en Veeam Availability Orchestrator voor het automatiseren en orkestreren van het herstelproces.
Veeam Backup & Replication

Bedrijven van elke omvang

Veeam richt zich voornamelijk op bedrijven van elke omvang, variërend van kleine bedrijven tot grote ondernemingen. Het doel van Veeam is om organisaties te helpen hun gegevens te beschermen, beschikbaar te maken en te beheren in een steeds complexere en gedistribueerde IT-omgeving.

Gerelateerde oplossingen