Over VMware

VMware vSphere is de virtualisatie software bij uitstek voor bedrijven die willen overschakelen naar een moderne, hybride IT-infrastuctuur. Door middel van virtualisatie kunnen meerdere virtuele machines (VMs) op eenzelfde fysieke machine draaien. Hiermee kan de schaalbaarheid en flexibiliteit van de IT-infrastructuur gemakkelijk verhoogd worden.

Over VMware

Waarom kiezen wij voor VMware?

  • Gebruiksgemak en bewezen kwaliteit: VMware is al vele jaren een betrouwbare en populaire tool bij professionals en gerenommeerde bedrijven, vanwege de eenvoudige bediening en de hoogwaardige prestaties door jarenlange ervaring.
  • Absolute veiligheid en betrouwbaarheid: VMware biedt een hoog niveau van beveiliging en betrouwbaarheid, waardoor u met vertrouwen kunt werken.
  • Eenvoudig beheer: Zelfs als u niet veel ervaring heeft met de software, kunt u het systeem gemakkelijk beheren en prestaties volgen. U kunt ook instellingen configureren en beveiligingsregels aanpassen voor gedeeld gebruik.
  • Snelle prestaties: Met VMware kunt u bestanden en applicaties direct openen zonder vertragingen of conflicten tussen verschillende bestanden of applicaties. Dit maximaliseert de efficiëntie van uw teams en minimaliseert stress.

Kortom, een partnership met VMware stelt u in staat om te profiteren van gebruiksgemak, bewezen kwaliteit, absolute veiligheid en razendsnelle prestaties. Dit zal uw organisatie helpen om productiever te zijn en uw teams efficiënter te laten werken. 

Waarom kiezen wij voor VMware?

Gerelateerde oplossingen

Gerelateerde expertises