Orfit stuurt zijn productieproces m.b.v. maatwerkoplossing.

Traceerbaarheid van het volledige productieproces: van het beheren van recepturen tot het registreren van loten en metingen.

Klant

Orfit Industries

Bijzonderheden

Orfit Industries is wereldleider in het ontwikkelen en produceren van thermoplastisch materiaal voor de medische sector. Het produceren van dit materiaal gebeurt d.m.v. extrusie. Dit complexe productieproces wordt volledig gestuurd door "i-Extrude", een intelligente en gebruiksvriendelijke applicatie op maat ontwikkeld o.b.v. Microsoft SharePoint.

Het beheren van de receptuur en productieparameters van de verschillende producten wordt uitgevoerd door specifieke rollen in de applicatie. Aan het produceren van een productorder (PO) gaat een hele voorbereiding vooraf, gaande van samenstelling en goedkeuring tot het instellen van specifieke parameters, voorraadcontrole en tijdsplanning. De operators aan de productielijn lezen met één klik alle productieparameters per lot uit. De applicatie identificeert afwijkingen en verhoogt zo de kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle ingevoerde gegevens worden bijgehouden om een volledige traceerbaarheid te garanderen.

De grote hoeveelheid data die ingegeven en gegenereerd wordt biedt de mogelijkheid om rapporten te genereren voor naberekeningen, syntheses, kwaliteitscontroles, enz.

Website

https://www.orfit.com

Wil je meer info over maatoplossingen in SharePoint?

ja graag