Applicatieontwikkeling .NET

Vroeg of laat moet je applicaties ontwikkelen om aan de steeds veranderende bedrijfsnoden te voldoen. Dan is nog de vraag: in welke programmeertaal willen we dit doen?
.NET is een populair programmeerframework dat bekend staat om zijn platformonafhankelijkheid, objectgeoriënteerde aanpak en uitgebreide bibliotheek van standaardklassen en -functies. Onze .NET experten staan voor je klaar om uw project met enthousiasme aan te pakken, bij u op kantoor of remote.

Functionele analyse

Vooraleer onze ontwikkelaars aan de slag gaan, worden de gewenste functionaliteiten volledig beschreven zodat iedereen weet welke bedrijfsprocessen de software zal ondersteunen. Zo is het voor iedereen duidelijk hoe de applicatie zal werken.

Functionele analyse

Ontwikkeling met laatste nieuwe technologieën

Het ontwikkelingsteam werkt op een Agile manier met dagelijkse scrums zodat het ontwikkelproces van kortbij gevolgd kan worden. We gebruiken de meest recente, stabiele frameworks zoals .NET 7 en Angular om uw softwareproject tot een goed einde te brengen. Via geautomatiseerde processen wordt de ontwikkelde software getest om de kwaliteit te garanderen.

Ontwikkeling met laatste nieuwe technologieën

Cloudnative applicaties

We maken gebruik van de laatste nieuwe development technieken zodat de ontwikkelde software automatisch klaar is voor de cloud, ongeacht het cloud platform (Azure, AWS, GCP) en draait op al je toestellen, mobiel, tablet en laptop.

Cloudnative applicaties

Applicatiebeheer

Regelmatig onderhoud en updates zijn essentieel voor een succesvolle applicatie. Het monitoren van de prestaties van de applicatie en het oplossen van eventuele technische problemen zorgen ervoor dat de applicatie optimaal blijft functioneren en relevant blijft voor de gebruikers. Via ons Managed Services team kun je ook na de implementatie vragen stellen over de applicatie.

Applicatiebeheer

Onze partners

Vragen over .NET ontwikkeling?
Contacteer Dave.

Dave Brouwers