ABC security aanbod - Vraag nu je GRATIS security check-up aan
Pieter van Gelooven 30/11/2021

ABC security aanbod - Vraag nu je GRATIS security check-up aan

Als je een beetje de actualiteit volgt dan weet je dat krantenkoppen over cyberbeveiliging steeds gebruikelijker worden.

Wanneer u uw IT-omgeving niet beveiligt, maakt u uw bedrijf kwetsbaar voor vele soorten risico's en bedreigingen. Uiteindelijk kan slecht beheer van de IT-infrastructuur de inkomsten en reputatie van uw bedrijf op het spel zetten.

Waarom kiezen voor een samenwerking met ABC-Groep?

Informatiebeveiliging vereist gespecialiseerde vaardigheden. In veel gevallen heeft een KMO zelf geen IT experten in dienst of hebben ze beperkte kennis.
Bij ABC-Groep krijgt u toegang tot expertise zonder dat u fulltime specialisten hoeft in te huren. U kunt zich op uw bedrijf concentreren en verdergaan met de dagelijkse activiteiten in het vertrouwen dat uw IT-systemen goed beschermd zijn.

Waarom een security check-up uitvoeren?

Bij onze klanten voeren wij ook security check-ups uit waardoor ze antwoord krijgen op vragen zoals: “Is uw onderneming een gemakkelijk doelwit? Bent u goed voorbereid op een cyberincident?”. Dit brengt de IT infrastructuur in kaart. Zo komen kwetsbare punten meteen aan het licht en kan er concrete actie ondernomen worden om de weerbaarheid tegen échte cyberaanvallen te versterken. 

Wilt u meer weten over ons aanbod op vlak van IT security?

https://www.abc-groep.be/oplossingen/it-security/

Wilt u een gratis security check-up? neem dan contact op met ons!

https://www.abc-groep.be/contact/

Ransomware

Slide Aanbod