Codegarden 2024: Innovatie en Inspiratie vanuit het Hart van de Tech-Community 
Thomas Claessens 19/06/2024

Codegarden 2024: Innovatie en Inspiratie vanuit het Hart van de Tech-Community 

Codegarden 2024 was wederom een buitengewone ervaring, vol inspirerende sessies en vooruitstrevende ideeën. Als bedrijf hebben we dit jaar online deelgenomen, wat ons de mogelijkheid gaf om enkele van de meest invloedrijke sessies bij te wonen. Hier delen we onze hoogtepunten van vier leerrijke presentaties die ons bijzonder hebben geïnspireerd. 

 

What's Coming in 15 and Beyond 

Deze sessie bood een fascinerend kijkje in de toekomst van Umbraco versie 15 en verder. De presentatoren deelden hun visie op de komende updates en functies, waaronder AI-voorspellingen, sustainability, caching mogelijkheden en security. Dit zet de toon voor de toekomst van content management, waarin flexibiliteit en schaalbaarheid centraal staan. 

 

Being Human 

In "Being Human" werd benadrukt hoe belangrijk het is om de menselijke kant van AI niet te vergeten. AI moet mensen ondersteunen, niet vervangen. Deze sessie herinnerde ons eraan dat empathie en gebruikerservaring cruciale elementen zijn in het ontwerpen van onze digitale oplossingen. Dit sluit naadloos aan bij onze bedrijfsfilosofie om klantgerichte producten te ontwikkelen. 

 

Blending AI with Umbraco: Unlocking Extraordinary Opportunities 

Deze sessie verkende de spannende mogelijkheden van AI in combinatie met Umbraco. Van geautomatiseerde contentcreatie tot geavanceerde data-analyse, de integratie van AI kan de efficiëntie en effectiviteit van digitale projecten drastisch verhogen. Dit opent nieuwe deuren voor innovatieve toepassingen en biedt ons de kans om onze dienstverlening te verbeteren. 

 

Oh What the Future Holds! Where to Next for Workflow? 

Een vooruitblik op de toekomst van workflow binnen Umbraco gaf ons inzicht in hoe processen verder geoptimaliseerd kunnen worden. Nieuwe functies en verbeteringen zijn ontworpen om de samenwerking en productiviteit te verbeteren, wat klanten helpt om content sneller en met hogere kwaliteit af te leveren. 

 

Conclusie 

Codegarden 2024 heeft ons weer voorzien van frisse inzichten en nieuwe energie om vooruit te blijven denken en innoveren. Door deze sessies hebben we waardevolle kennis opgedaan die we direct kunnen toepassen in onze dagelijkse werkzaamheden. We kijken uit naar de implementatie van de nieuwste technologieën en concepten om onze klanten nog beter van dienst te zijn. 

 

Bekijk hier de aftermovie: https://www.youtube.com/watch?v=yD8Qg9RkWl0

Image (3)

Image (4)

Image (5)