Succesvolle Stage bij ABC-Groep: AP Hogeschool .NET stagiair ontwikkelt innovatieve applicatie
Dave Brouwers 10/06/2024

Succesvolle Stage bij ABC-Groep: AP Hogeschool .NET stagiair ontwikkelt innovatieve applicatie

Bij ABC-Groep zijn we altijd op zoek naar talentvolle en gemotiveerde stagiairs die ons kunnen helpen onze technologische horizon te verbreden. Deze keer hadden we het genoegen om Saul De Clerck, een stagiair van de AP Hogeschool, te verwelkomen die een uitzonderlijke bijdrage heeft geleverd aan ons team. Tijdens zijn stageperiode heeft hij een innovatieve applicatie ontwikkeld voor het beheren van afwezigheidsaanvragen voor onze medewerkers.

Onze stagiair Saul, een student aan de AP Hogeschool, heeft laten zien wat hij in zijn mars heeft door een krachtige en efficiënte applicatie te ontwikkelen die het proces van afwezigheidsbeheer stroomlijnt. Dit project was niet alleen een kans voor hem om zijn technische vaardigheden te tonen, maar ook om praktische ervaring op te doen in een professionele omgeving.

Gebruikte technologieën

De applicatie is gebouwd met een indrukwekkende reeks moderne technologieën, waaronder:

·         .NET 8: Voor robuuste en efficiënte backend-functionaliteiten.

·         C# 12: De nieuwste versie van deze programmeertaal zorgde voor sterke en veilige code.

·         Angular 17: Voor een dynamische en responsieve gebruikersinterface.

·         ASP.NET Core Minimal APIs: Om snelle en schaalbare REST services te creëren.

·         SQL Server 2022: Voor betrouwbare en veilige gegevensopslag.

·         Microsoft Entra: Voor naadloze en veilige authenticatie en autorisatie.

Impact en Toekomst

De ontwikkelde applicatie heeft niet alleen onze interne processen aanzienlijk verbeterd, maar het heeft ook de gebruikerservaring van onze medewerkers naar een hoger niveau getild. Het gestroomlijnde proces zorgt voor minder administratieve lasten en een efficiëntere verwerking van aanvragen, wat uiteindelijk bijdraagt aan een betere werkplek.

We zijn buitengewoon dankbaar voor zijn harde werk, toewijding en de frisse perspectieven die hij naar ons team heeft gebracht. Het was een genoegen om met hem samen te werken en we zijn overtuigd dat hij een glansrijke toekomst tegemoet gaat in de IT-wereld.

Bedankt en veel succes!

ABC-Groep blijft altijd op zoek naar nieuw talent en innovatieve ideeën, en we kijken uit naar toekomstige samenwerkingen met de getalenteerde studenten van AP Hogeschool.