Teambuilding ACE: Wie wint de kartrace?
Skout Knappers 03/11/2023

Teambuilding ACE: Wie wint de kartrace?

26 oktober is het ACE team op hun Unit meeting geweest. Elke afdeling bij ons doet zo nu en dan een teambuilding activiteit. Ze gaan bijvoorbeeld paintballen, golven of in dit geval karten!

We vinden betrokkenheid binnen het bedrijf belangrijk, dit is dan ook een van de redenen dat we zo een activiteiten voor de werknemers organiseren. De activiteiten zorgen voor een groepsgevoel binnen het team, je leert elkaar beter en op een andere manier kennen. Omdat je in een ICT bedrijf je collega’s minder ziet dan de gemiddelde job, vinden wij het extra belangrijk om onze unit meetings te doen. Maar hoe ziet zo een activiteit  er eigenlijk uit?

Alle uitgenodigde werden om 17u verwacht aan de kartbaan in Olen. Eenmaal aangekomen moest je jezelf registreren, zo kan de score van het karten worden bijgehouden. Er werd een korte uitleg gegeven over hoe ze daar te werk gaan en vervolgens mocht je een helm uitkiezen. Daarna ging je naar beneden met je helm en deed je een proef rondje op de baan. 1…2…3… START, in het oefenrondje kon je de baan al wat leren kennen. 

Er was een korte pauze van 10 min tussen de eerste en de tweede ronde, daar werd er bij gekletst. De tweede ronde was de kwalificatie ronde, hoe sneller je tijd hoe beter je start plaats in de finale ronde. De kunst was dus om de snelste ronde te behalen. Hierna was het nogmaals tijd voor een pauze, waarin je jezelf kon klaarmaken voor de finale race.

De finale race was zeer spannend, iedereen heeft goed zijn best gedaan. Maar er kan natuurlijk maar één iemand winnen. Voordat ik de grote winnaar bekend maak is het niet onbelangrijk om de tweede en derde plaats te benoemen. Ouadia heeft de mooie derde plaats in zijn bezit en Timmy geraakte tot plaats nummer twee. Maar Thomas is de grote winnaar, hij was de allersnelste op de baan.

Iedereen heeft het erg naar zijn zin gehad tijdens het karten, er werd goed gelachen en veel plezier gemaakt. Maar de avond was nog niet gedaan, nadat de winnaars hun prijs in ontvangst hadden genomen werd er naar een lokaal restaurantje gereden. Daar hebben de collega’s samen genoten van Belgische gerechten en gezellig gelachen en bijgepraat. Nadat iedereen zijn buikje goed was gevuld en ze hadden genoten van de speech van Dave (de unit manager) was het tijd om naar huis te vertrekken.

Het was een geslaagde unit meeting!

Lijkt het jou interessant om bij ABC-groep te komen werken? Twijfel niet en neem contact met ons op.

IMG 7099

Whatsapp Image 2023 10 26 At 20.15.56 (2)

Whatsapp Image 2023 10 26 At 20.15.55 (2)

Rechter

Ace Slide 3

Ace2