It Partnership bij Borit

Borit NV ontstond in 2010 en is gevestigd in Geel. Dit groeibedrijf produceert complexe dunne metalen bipolaire plaatconstructies voor brandstofcellen en elektrolyse systemen. Voor de productie van deze zeer dunne(0,1 mm) metalen platen werd een uniek productieproces ontwikkeld.

Klant

Borit

Bijzonderheden

ABC-Groep en Borit NV blikken terug op een langlopende en succesvolle samenwerking. Borit NV schakelde initieel de ABC-groep in om hun ERP traject uit te bouwen. Daarna werd de samenwerking verder uitgebreid. Mede door de snelle groei van Borit NV werd er steeds vaker samengezeten met de ABC-groep om hun infrastructuur te schalen op de aankomende groei.
Borit NV werkte reeds samen met diverse divisies binnen de ABC-groep en maakt optimaal gebruik van de diverse kennisgebieden die de ABC-groep te bieden heeft. Borit NV heeft onder andere een ERP oplossing (Dynapps), Sharepoint (Beyond-IT), Office365, Cloud Services en neemt Managed Services (Cereus) af bij de ABC-groep.
Hiermee is Borit NV een gewaardeerde klant die haar vertrouwen stelt in de ABC-groep betreffende het beheer van hun infrastructuur en bedrijfsvoering.
Geregeld wordt de situatie van de infrastructuur besproken en herbekeken. De wensen van Borit NV om optimaal gebruik te maken van de laatste technologieën zoals cloud-services en Office365, worden samen met de ABC-groep besproken, gepland en uitgevoerd.

Website

https://www.borit.be/